Over ons

Sociaal Progressief Oirschot is een plaatselijke partij die onafhankelijk van landelijke partijen opereert. Onze partij wil een fijne gemeente voor alle burgers door een Sociaal, Groen en Duurzaam gemeentelijk beleid na te streven.

Sociaal Progressief Oirschot brengt mensen samen, helpt de sociaal zwakkeren in Oirschot en komt op voor een groene leefomgeving. Sociaal Progressief Oirschot wil alle Oirschotse inwoners actief bij de samenleving betrekken vanuit de gedachte dat onze inwoners een eigen mening hebben en daarom ook het recht hebben om gehoord te worden. Daar past ook bij dat inwoners die zelf opbouwende initiatieven willen uitvoeren door ons daarin gesteund worden. Onze standpunten uit ons verkiezingsprogramma zijn daarbij onze leidraad.

Steun ons initiatief

Voelt u zich ook aangesproken door ons initiatief?

Wilt u ook een fris, groen, sociaal en vooruitstrevend geluid in Oirschot? Doe dan mee en word meteen lid. Het lidmaatschap kost 40 euro per jaar. Als lid steunt u onze partij en onze campagne, maar kunt u ook meepraten over de koers van onze partij. U bent van harte welkom.

Vul onderstaand bericht in om u aan te melden als lid.

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Ons rekeningnummer: NL04 RABO 0328 5411 17 t.n.v. Sociaal Progressief Oirschot

 

Sociaal Progressief Oirschot heeft de ANBI-status